CMG European Consulting
Fonduri europene, fonduri structurale, imagini de succes Fonduri europene, fonduri structurale, imagini de succes Fonduri europene, fonduri structurale, imagini de succes

Servicii

Servicii oferte de CMG European Consulting

Va oferim servicii de consultanta pentru intocmirea planurilor de afaceri, studiilor de fezabilitate, obtinerea de credite pentru investitii, accesarea de finantari nerambursabile din fonduri europene - Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR), Fondul European pentru Pescuit (FEP), POS CCE (Programul Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice), Programul Operational Regional (POR), POS Transporturi, POS Resurse Umane si POS Mediu.

Suntem alaturi de clientii nostri de la elaborarea proiectelor de investitii, la verificarea implementarii proiectului in conformitate cu metodologia de finantare a fondurilor structurale si pana la ultima cerere de plata.

Astfel, clientii nostrii au accesat proiecte de succes prin FEADR, masurile 112, 121, 123 , 123 XS18, 125, 312 , 313 , 322.

Succesul unui proiect de finantare este in totalitate meritul clientului - el este cel care ia deciziile, care-si asuma riscuri si pune in joc resursele proprii. Rolul nostru este de a arata care sunt caile posibile, care sunt mijloacele si sa furnizam instrumente specifice de lucru.

Pentru accesarea fondurilor structurale, SC CMG EUROPEAN CONSULTING SRL ofera servicii complete de proiectare si implementare:

- analiza eligibilitatii si recomandari/solutii;
- recomandari tehnologice;
- consultanta pentru obtinerea avizelor necesare;
- intocmirea studiului de fezabilitate, planului de afaceri, a proiectiilor financiare si analizei financiare;
- consultanta si asistenta la realizarea documentatiei pentru obtinerea unui credit de cofinantare;
- intocmirea cererii de finantare;
- consultanta economica pe perioada implementarii, management de proiect;
- asistenta pentru semnarea contractului cu institutia finantatoare;
- organizarea procedurilor de achizitii si intocmirea dosarelor de achizitii;
- monitorizarea achizitiilor si intocmirea cererilor de plata.

Realizarea unei documentatii complete pentru accesarea fondurilor structurale presupune o munca laborioasa si cunostinte de specialitate si are la baza o serie de criterii riguroase ce trebuie indeplinite intocmai.

Etichete:

servicii,consultanta